Ples kao pokret otpora: Žene i njihova borba za ravnopravnost

Ples je oduvijek bio način izražavanja emocija, kreativnosti i slobode, a žene su oduvijek imale poseban odnos prema ovoj umjetnosti. Ples se često koristio kao sredstvo borbe protiv društvenih nepravdi i borbe za jednakost. U današnjem svijetu ples je još uvijek jedan od načina da se žene izraze, osnaže i poboljšaju svoj društveno-politički status.

Ples Zagreb

Plesni podij može biti mjesto gdje se žene osjećaju slobodno i moćno, mjesto gdje se suočavaju s diskriminacijom i seksizmom. Često se ženama uskraćuje pravo na ples zbog predrasuda ili stereotipa o tome što je “ženstveno” ili “muško”.


No, žene ne odustaju od plesa i plesni podij postaje mjesto otpora i borbe za ravnopravnost. Ples je postao način da žene izazovu društvene norme i izbore se za pravo na izražavanje i ples bez ikakvih ograničenja. Posljednjih godina žene su se aktivno borile za pravo na ples i izražavanje bez straha od osude.


Plesne skupine i organizacije diljem svijeta pružaju platforme na kojima žene mogu izraziti svoje ideje, stavove i borbu za jednakost. Žene koriste ples kao sredstvo za promicanje svijesti o različitim društvenim problemima i pozivaju druge da se pridruže njihovoj borbi za jednakost.


Ples je jedan od načina na koji se žene mogu izraziti i pokazati svoju moć, a ujedno pokazati da su jake i neovisne. To je put prema jednakosti i borbi protiv nepravde. Stoga neka ples bude sredstvo otpora i snažan način mijenjanja svijeta u kojem živimo.


Ukoliko ste u Zagrebu, plesni studio Bachata Inspire upisuje novu grupu. Pridružite nam se danas, a za sve informacije slijedite link: https://forms.gle/eE1XEjM3W6MUAXR59 .

Plesna senzacija u Zagrebu

Jedan od plesova koji je u posljednjih nekoliko godina doživio pravi procvat, posebno među ženama, je bachata. Bachata je senzualan ples koji dolazi iz Dominikanske Republike, karakterizira ga strastven ritam i bliskost plesnih partnera.


Za razliku od drugih plesova, bachata nema strogih pravila i može se prilagoditi stilu pojedinca, što ga čini posebno privlačnim ženama koje žele izraziti svoju individualnost.


Bachata je vrsta plesa koja pruža jedinstvenu priliku ženama da se izraze kroz ples i osjećaju se snažno i senzualno. Upravo zato predstavljamo Bachata Inspire Lady Styling tečaj koji je namijenjen ženama koje žele naučiti ovaj ples.


Bachata ples Zagreb

Lady Styling – ples za dame

Lady Styling Bachata je tečaj plesa samo za dame. U okviru ovog tečaja imate priliku naučiti korake i pokrete bachate bez partnera. Uz pomoć ovog tečaja postajete atraktivnije i senzualnije na plesnom podiumu. Uslov za ovaj tečaj je samo da znate osnovne korake bachate.


U Bachata Inspire nije važno da li ste potpuni početnici ili profesionalni plesači. Instruktori se u potpunosti prilagođavaju tebi i tvom poznavanju Bachate.


Ovaj tečaj nudi izuzetnu priliku za učenje bachate od iskusnih i strastvenih instruktora, koji će vam pomoći da savladate tehniku ​​i stil ovog plesa. Statistike pokazuju da žene čine većinu polaznika tečajeva bachate u svijetu, što govori koliko je ovaj ples popularan među ženama.


Bachata Inspire Lady Styling tečaj nudi ženama priliku da od stručnih instruktora nauče tehnike i stilove bachate. Tako ujedno razvijaju samopouzdanje i slobodu izražavanja. Ovaj tečaj omogućuje ženama da se osjećaju snažno i neovisno na plesnom podiju, dok u isto vrijeme uživaju u senzualnosti i romantici bachate.

Bachata Senzual Zagreb

Stoga Bachata Inspire Lady Styling tečaj nije samo prilika za učenje novog stila plesa, već i prilika za žene da se osnaže i izbore za svoje mjesto na plesnom podiju. Ako ste spremni za novo iskustvo plesa i osnaživanja, ne propustite priliku pridružiti se našem Lady Styling tečaju i postati dio zajednice žena koje plešu bez straha i ograničenja.


Prijavi se na naš newsletter danas https://forms.gle/bUn1Y5nA4PDwYXHG7 i prvi saznaj kada krećemo sa novim upisima, sve o popustima i sniženjima,