PRIVATNI SATI

Što su privatni sati ?

Privatni sati su kada učiš plesati sa instruktorom 1 na 1 te je sat plesa prilagođen potpuno tebi, tvojim željama, tvom tempu i tvom napretku. Privatni sati su najbolji i najbrži način za naučiti plesati.


Koje plesove vas možemo učiti ?

Možete uzeti privatne sate iz bachate, salse i kizombe.

Prednosti:

1. Tvoj osobni brzi napredak u plesu

Instruktori su FOKUSIRANI SAMO NA TEBE, tempo rada je prilagođen tebi te se ispravljaju sve greške koje se pojavljuju tokom tvoga plesa. Tokom privatnih sati se puno brže napreduje i puno kvalitetnije usvaja gradivo. Naša računica je da se 4 x brže napreduje na privatnim satima nego u grupnim treninzima.


2. Fleksibilnost

Oko termina privatnog sata se dogovaramo KADA TEBI ODGOVARA. Bilo to kao jutarnja radost prije posla, relaksacija nakon posla, večernja aktivnost, vikend kada ste slobodni ili nešto treće. Također moguće je uzeti privatni sat 1 x tjedno, 1 x mjesečno, 2 sata za redom, itd., dogovor je veoma fleksibilan.


3. Individualni pristup

U privatnom satu plešeš sa INSTRUKTOROM koji najbolje može procijeniti koje su tvoje prednosti, izgraditi tvoj stil, popraviti tvoje greške. Zbog navedenog naučiš zbilja kvalitetno plesati i izgradiš samopouzdanje u plesu. I da još jednom naglasimo, cijelo vrijeme plešeš sa INSTRUKTOROM :).

FORMAT PRIVATNIH SATI:

  • Trajanje privatnog sata je 60 minuta.
  • Možemo krenuti od početka ako niste prije plesali ili vidjeti.
  • Bachata Inspire ima program pripremljen da vas možemo učiti 5 godina tečaja bez da išta ponovimo, tako da se ne morate brinuti da će nam ponestati materijala 🙂.
  • Učimo vas tehniku odabranog plesa, elemente i koreografije, musicality i styling.
  • Na sat možete doći sami ili u paru.

CIJENA PRIVATNIH SATI:

  • 50€ ukoliko je na satu prisutan samo jedan od instruktora (muško ili žensko).
  • 80€ ukoliko su na satu prisutna oba instruktora (muško i žensko).
  • Kod nas štedite 10€ po 1h jer vam ne naplaćujemo dvoranu. Inače uz privatne sate ljudi dodatno plaćaju i najam dvorane po satu. Mi smo napravili mali plesni studio u našoj kući i vi ste time izbjegli ovaj trošak.

LOKACIJA:
Nalazimo se blizu Kvaternikovog trga.
Točnu adresu ćemo vam poslati pri dogovoru termina.


KONTAKT:
Slobodno nas kontaktirajte na email: bachata.inspire@gmail.com ili WhatsApp broj 091 1987 510
ili na bilo koju od društvenih mreža.