Pravila ponašanja na plesnom tečaju

NA TRENINGU:
– Ponesite rezervnu čistu obuću za dvoranu. Obuća može biti tenisice ili plesne cipele.
– Obucite nešto ugodno za vježbati i dođite na tečaj 5 minuta prije početka da se stignete presvući. Bachata ples je malo specifičan pa vam možda neće biti ugodno u nekim krutim hlačama.
– Molim vas da na trening dolazite svježi i sa roll on-om ili dezićem.
– Operite zube prije treninga. U bliskoj smo poziciji cijeli trening i puno se više osjeti ako ne mirišemo dobro.
– Operite ruke nakon WC-a.
– Ako se puno znojite, ponesite ekstra majicu ili dvije na trening te ih zamjenite tokom treninga.
– Nemojte biti creep i iskorištavati ples da bi dirali plesnu partnericu/partnera. Imali smo ovakav slučaj samo jednom (od svekupno 500 članova koji su prošli kroz tečaj) i tog člana smo izbacili sa tečaja i zabranili mu dolaske na partije.


ČLANARINA I PLAĆANJE:
– Članarina se plaća po periodu od 4 tjedna
– Članarina se uvijek plaća u punom iznosu pa makar vi došli na trening u tom mjesecu samo 1 ili svaki puta. Nema polovičnih mjesečnih članarina i slične varijacije. Mi ulažemo vremena i truda u pripremu treninga i na nama je da trening održimo kvalitetno a na vama je da budete redoviti.
– Članarina se uvijek plaća tjedan dana prije početka novog ciklusa. Jedan mjesec ili ti ciklus traje 4 tjedna.
– U slučaju da ste u lošoj financijskoj situaciji taj mjesec i nemate za platiti a zbilja bi htjeli plesati, javite nam se i dogovoriti ćemo se nešto već.


DOLAZAK NA TRENING I JAVLJANJE U SLUČAJU NE DOLASKA:
– Budite redoviti na treningu jer u grupama se trudimo da bude isti broj dečki i cura kako bi svi mogli cijelo vrijeme plesati, dobiti maksimalno od sata tečaja te imali konstantan plesni napredak.
– Molim vas da u situacijama kada niste u mogućnosti doći na trening, javite porukom na FB page: Bachata Inspire ili na email bachata.inspire@gmail.com. Imamo dečke i cure u drugim grupama koji su spremni uskočiti na taj sat kada netko javi da neće doći no da bi to osigurali moramo na vrijeme znati ako vi taj dan nećete doći.
– Ako zbog kojih god razloga ne možete dolaziti na tečaj, molim vas da nam javite. Ako ćete se u nekome trenutku htjeti vratiti na tečaj, opet nam se javite da vidimo da li ćemo vas moći primiti i da li će u vašoj grupi biti mjesta ili ćemo naći mjesta u nekoj drugoj grupi za vas.
– Ako vas nema na treningu 2 tjedna i niste nam ništa javili, smatrati ćemo da ste odustali od tečaja te vaše mjesto u grupi ponuditi nekome drugome kako bi osigurali isti broj dečki i cura u grupi.

Ako imate neke ideje za poboljšati tečaj, partije, promociju ili bilo što javite nam. Uvijek nam je drago ćuti mišljenje naših članova i poboljšati naš rad.

Dolaskom na tečaj Bachate Inspire prihvaćate pravila ponašanja na plesnom tečaju.
Hvala vam što ste odabrali Bachatu Inspire i veselimo se plesnoj avanturi.

Live, Dance, Inspire!