Plesne škole Zagreb

Plesne škole Zagreb – znamo da ih je puno, no mi smo izdvojili najbolje za svaku vrstu plesa. Kada netko kaže plesne škole Zagreb na što prvo pomislite? Bilo da je riječ o latinoameričkim plesovima, standardnim ili pak nešto modernijim poput jazz dancea, plesne škole u Zagrebu obiluju ponudom za svih.

Bachata Inspire

Ako volite senzualne ritmove bachate, bez sumnje najbolja plesna škola u Zagrebu je Bachata Inspire, koja je ujedno i jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj. U njoj ćete naučiti najnoviji trendove iz svijeta bachate u veseloj, prijateljskoj, ali i profesionalnoj atmosferi. Više informacija na www.bachatainspire.com

Liberdance

Suvremeni plesovi, jazz dance, break dance, hip hop, dječji plesni program i klasični balet plesovi su na čije ritmove možete zaplesati u Liberdanceu, plesnoj školi u Zagrebu, koja se bavi i edukacijom, produkcijom i postprodukcijom na različitim područjima suvremenog plesa i kazališta.

Escape

Ako vas uz ponudu koju nudi Liberdance, još zanima i urban fusion dance, yoga pilates, zumba fitness i trbušni ples, onda je za vas idealan plesni studio Escape, koji je već dugi niz godina dio scene plesnih škola Zagreba.

Ritam

Plesni centar Ritam sa svojom ponudom društvenih plesova i ritmike pobrinuo se kako bi plesali i oni najmlađi i najstariji jer ples je za sve uzraste. Osim toga, nude i tečaj za mladence kako bi im uljepšali njihov važan dan.

Paradox

Oriental bellydance, popping, MTV jazz, burlesque cabaret zvuče vam zanimljivo i egzotično? Plesni studio Paradox onda je pravi izbor za vas! Osim što je plesna škola u Zagrebu, Paradox nudi seminare i stručna predavanja o plesu.

Škola za klasični balet

Možda ste ipak više tip za tradiciju i tradicionalne plesove? Škola za klasični balet u Zagrebu, osim naravno klasičnog baleta, pruža znanje i poduku i iz narodnih plesova, a djeluje kao strukovna umjetnička škola kroz tri obrazovna nivoa – predškolsko, osnovnoškolsko i srednjoškolsko.


Plesne škole u Zagrebu raznovrsne su i bogate ponudom, a izbor ovisi isključivo o vašim preferencijama. Sigurni smo da s nijednom navedenom nećete pogriješiti!