Lady Styling: Senzualno “JA”

Da li si čula za Lady Styling?


Lady Styling Zagreb

Što je Lady Styling?

Lady Styling tečaj je savršen način da se nauči nešto novo i zabavi u isto vrijeme. U Hrvatskoj, postoji veliki broj ovakvih tečajeva koji uključuju Salsu, Bachatu i Kizombu.


Pitaš se po čemu je ova vrsta tečaja posebna? Lady Styling tečaj je poseban jer se fokusira na tipične ženske varijacije tih plesova.


Posljednjih 5 godina, na teritoriju Zagreba jedan od ovih plesova se izdvojio, te tako postao prava senzacija. U pitanju je Bachata.

Lady Styling Bachata

Bachata Inspire je plesni studio koji je postao poznat po svojim plesnim tečajevima upravo Bachate. Jedan od najpopularnijih tečajeva je upravo Lady Styling Bachata. Svaki od ovih plesova nudi različite vrste varijacija za one koji žele naučiti nešto novo.


Lady Styling Bachata je tečaj plesa samo za dame. U okviru ovog tečaja imate priliku naučiti korake i pokrete bachate bez partnera. Uz pomoć ovog kursa postajete atraktivnije i senzualnije na plesnom podiju. Uslov za ovaj tečaj je samo da znate osnovne korake bachate.

Lady Styling Bachata Zagreb


U Bachata Inspire studiu nije važno da li ste potpuni početnici ili profesionalni plesači. Instruktori se u potpunosti prilagođavaju tebi i tvom poznavanju Bachate.

Zašto Bachata Inspire?

U nastavku ti ostavljam top 3 razloga zašto je baš Bachata Inspire plesni studio za tebe:

  1. Bachata Inspire je najveća plesna škola bachate u Hrvatskoj i jedina certificirana plesna škola za sensual bachatu u Hrvatskoj. U zadnjih 5 godina educirali smo generacije izvrsnih plesača koji dan danas rasturaju na plesnom podiju.
  2. Brinemo se za tebe i dajemo 100% od sebe da se osjećaš ugodno na tečaju i da se uklopiš u ekipu. Pazimo da bude isti omjer dečki i cura. Garantiramo veselu i prijateljsku atmosferu.
  3. Pratimo najnovije trendove iz svijeta bachate i upravo vas to učimo. Tečaju i vašem plesnom napretku pristupamo profesionalno, odgovorno te sa velikim strpljenjem i razumijevanjem za svaku razinu plesa od potpunih amatera do naprednih plesača.

Lady Styling Bachata je idealan izbor za tebe ako imaš osnovno znanje Bachate, ali nisi sigurna u svoje pokrete i znanje. Na ovom tečaju, instruktori će se posvetiti tebi i prilagoditi način i svoj tempo rada upravo na način koji odgovara tebi i brzini tvog “hvatanja” pokreta.


Uz pomoć ovog tečaja postaješ atraktivnija i senzualnija na plesnom podiju. Svoje plesno samopouzdanje ćeš podići na zavidan nivo, i naučiti kako se izraziti i probuditi strastvenu ženu u sebi.


Još uvijek se pitaš zašto ti treba ovaj tečaj? Zanjiši kukovima već danas – prijave su u tijeku na www.BachataInspire.com.


Provjeri našu web stranicu www.BachataInspire.com za više informacija ili još bolje, prijavi se na naš newsletter klikom ovdje https://forms.gle/bUn1Y5nA4PDwYXHG7 i prvi saznaj kada krećemo sa novim upisima, sve o popustima i sniženjima te svijetu bachate.