Lady Styling: Otkrij strast u sebi!

Lady Styling Zagreb je tečaj napravljen samo za djevojke na kojem se uče koraci i pokreti bez partnera. Svaki pokret koji se uči i pleše zapravo pomaže plesačici da bude brža, okretnija i spretnija.

Lady Styling Bachata Zagreb


U pitanju je inovativna vrsta plesnih tečajeva koja je ušla u svijet plesa prije oko deset godina. Cilj ove vrste tečaja je postizanje plesnog samopouzdanja, ženstvene kretnje te styling ruku.

Da li znaš da postoje različite vrste Lady Styling tečaja?

Kizomba Lady Styling je oblik ženskog plesa koji potiče od afričke tradicije. Kizomba je uglavnom slow, ali energičan oblik plesa koji se prvenstveno fokusira na plesanje na tijelo, zadržavanje kontakta i zavođenje.


Salsa Lady Styling je tečaj salse napravljen samo za djevojke na kojem se uče koraci i pokreti salse bez partnera kao i način da izrazite svoje emocije kroz pokrete, stav, mimiku.


Bachata Lady Styling je tečaj na kojem imate priliku naučiti korake i pokrete bachate bez partnera. Uz pomoć ovog tečaja postajete atraktivnije i senzualnije na plesnom podiumu. Uslov za ovaj tečaj je samo da znate osnovne korake bachate.


Bachata Inspire je najpoznatija škola Bachate u Zagrebu koja pruža Lady Styling Bachata tečaj.

Bachata Zagreb


Ovaj plesni studio se bavi obukom plesača na svakom nivou, od početnika do naprednih plesača. Učitelji su stručni i iskusni, a učenici imaju priliku da nauče nove tehnike i korake, kao i da se zabave na dinamičnim i energičnim časovima.


Ako ste zainteresirani za Bachatu i želite naučiti ovaj ples u Zagrebu, Bachata Inspire je pravo mjesto za vas. Posjetite Instagram ili Facebook profil i saznajte više o tečajevima i Bachata party-jima. Sa Bachatom Inspire u Zagrebu, moći ćete iskusiti nezaboravne trenutke uz plesanje i druženje s brojnim ljubiteljima Bachate.


Učenjem Lady Stylinga podiže se vaše plesno pouzdanje i način interpretiranja muzike. Zato, pokreni se i upoznaj svoje novo, senzualno “ja”. Prijave za novu grupu su tijeku na www.BachataInspire.com.


Provjeri našu web stranicu www.BachataInspire.com za više informacija ili još bolje, prijavi se na naš newsletter klikom ovdje https://forms.gle/bUn1Y5nA4PDwYXHG7 i prvi saznaj kada krećemo sa novim upisima, sve o popustima i sniženjima te svijetu bachate.